Des d'aquest Mirador de la Mediterrània, us oferim els millors plats de cuina tradicional amb un toc modern i personal, que sens dubte, els fa únics.

El valor més gran dels éssers humans és la seva capacitat de somiar. Tots tenim aquesta capacitat i només de nosaltres depèn que siguem capaços de convertir els somnis en realitat.

El Mirador de l'alba ha estat el somni compartir per tots els membres d'aquesta família i desitgem pugué gaudir-lo amb tots vosaltres.

Edifici Quadis Centre - carretera NII - km 643 - 1er pis - Cabrera de Mar

Tel.: 93 754 26 21
Mòbil: 606 614 612 whatsapp
Instagram: @el_mirador_de_lalba
https://www.facebook.com/El-Mirador-de-lAlba

Com arribar-hi?

dijous, 21 d’abril del 2016

Menú Dijous 21 d'Abril de 2016

Menú Dijous 21 d'Abril de 2016

PRIMERS:

Amanida amb tonyina, espàrrecs
Arròs saltejats amb verdures de l'horta
Sopa torrada "típica del Lluçanès" (caldo amb suc de vedella rostida)
Tallarines -al ajillo-

SEGONS:

Suprema de lluç a la planxa amb guarnició
Secret a la planxa
Escalopins de pollastre amb salsa de llimona
Broqueta de gall d'indi
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 6€)

POSTRES:
Amanida de fruites
Flam de baileys casolà, ou
Iogurt de: fruites del bosc, natural, mango
Bracet de nata, pastis de préssec, brownie
Gelat de nata, fruites del bosc

Pa, una beguda, 

Menú : 11 € (iva inclòs)


* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!

dimarts, 19 d’abril del 2016

Menú Dimarts 19 d'Abril de 2016

Menú Dimarts 19 d'Abril de 2016

PRIMERS:

Amanida amb dàtils i pernil dolç
Vichyssoise (crema freda de porros)
Fusilli a la napolitana
Patates emmascarades amb botifarra negre
Espàrrecs amb maionesa

SEGONS:

Tonyina a la planxa amb guarnició
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Llibret de pollastre amb patates
Braó al forn
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 6€)

POSTRES:

Iogurt de: fruites del bosc, natural, mango
Bracet de nata, pastis de préssec, brownie
Flam d'ou
Gelat de nata, fruites del bosc

Pa, una beguda, 

Menú : 11 € (iva inclòs)



dilluns, 18 d’abril del 2016

Menú Dilluns 18 d'Abril de 2016

Menú Dilluns 18 d'Abril de 2016

PRIMERS:

Amanida amb anxoves i mozzarella, vinagreta de mel
Albergínies farcides de carn
Espaguetis amb trompetes de la mort i bolets
Mongetes tendres saltejades amb alls tendres
Espàrrecs amb maionesa

SEGONS:

Bacallà fresc a la planxa amb guarnició
Costellam caramel·litzat al forn
Peus de porc amb gambes i orellanes
Bistec a la planxa amb guarnició
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 6€)

POSTRES:

Iogurt de: fruites del bosc, natural, mango
Bracet de nata, pastis de préssec
Flam de : ou, cafè
Gelat de nata, fruites del bosc

Pa, una beguda, 

Menú : 11 € (iva inclòs)


* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!

dissabte, 16 d’abril del 2016

Menú del Dissabte 16 d'Abril de 2016


Menú del Dissabte 16 d'Abril de 2016
Tastet de la casa

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, amb formatge de cabra i maduixes
Ravioli de cua de bou amb salsa tòfona
Ous estrellats amb pernil i patates
Faves de l'horta veïna a la catalana
Albergínies farcides

SEGONS:
Llaminera a la planxa amb salsa roquefort
Peus de porc amb gambes i dàtils
Sèpia amb pèsols de la floreta
Melós de vedella amb bolets

POSTRES:
Maduixes amb nata
Iogurt de : fruites del bosc, menta, mango
Flam de cafè, ou
Pastis de brownie

Pa, beguda
18.00 € (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)

Espirals a la bolonyesa
--------------------------------
Llàgrimes de pollastre amb patates

Postres, beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!


dijous, 14 d’abril del 2016

Menú Dijous 14 d'Abril de 2016

Menú Dijous 14 d'Abril de 2016

PRIMERS:

Amanida de cruixents (bacó,crostonets de pa, ceba cruixent vinagreta)
Pebrots el piquillo farcits de brandada de bacallà
Pèsols anisats amb pernil
Pastis fred de tonyina i cranc (pa de motlle, cranc, tonyina, ou dur)
Rigatoni (autèntica pasta italiana) amb salsa xampinyons i t

òfona

SEGONS:

Braó de porc rostit al forn
Sèpia a la planxa amb verdura
Hamburguesa de vedella amb maionesa de mostassa
Croquetes de carn d'olla
Galta de porc al forn
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 6€)

POSTRES:

Iogurt de: fruites del bosc, natural, mango
Bracet de nata, pastis de préssec
Flam de : ou, cafè
Gelat de cookies, nata, fruites del bosc

Pa, una beguda, 

Menú : 11 € (iva inclòs)


* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!

dimecres, 13 d’abril del 2016

Menú Dimecres 13 d'Abril de 2016


Menú Dimecres 13 d'Abril de 2016

PRIMERS:

Amanida de tonyina, ou dur, espàrrecs
Remenat d'ous amb alls tendres, gambes
Espinacs a la crema
Macarrons de l'àvia
Cigronets amb cansalada

SEGONS:

Galta de porc rostida al forn
Peix del dia: Lluç a la planxa
Contra cuixa (sense os) de pollastre a la planxa
Llom amb sucre morè i mostassa
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 6€)

POSTRES:

Iogurt de: fruites del bosc, natural, mango
Bracet de nata, pastis de préssec
Flam de : ou, cafè, xoco
Sorbet de mojito
Gelat de cookies

Pa, una beguda, 

Menú : 11 € (iva inclòs)


* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!

dimarts, 12 d’abril del 2016

Menú Dimarts 12 d'Abril de 2016


Menú Dimarts 12 d'Abril de 2016

PRIMERS:

Amanida de codony i formatge, pipes i vinagreta
Púding de tonyina amb salsa rosa
Espaguetis a la carbonara
Crema de rap i gambes amb crostonets de pa
Trinxat de patata i col amb botifarra negre

SEGONS:

Llom amb sucre morè i mostassa
Xurrasco a la planxa amb ximixurri
Peix del dia: Bacallà fresc a la planxa
Llibret de pollastre amb patates
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 6€)

POSTRES:

Iogurt de: fruites del bosc, natural, mango
Bracet de nata
Flam de : ou, cafè, xoco
Sorbet de mojito
conos

Pa, una beguda, 

Menú : 11 € (iva inclòs)


* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!