Des d'aquest Mirador de la Mediterrània, us oferim els millors plats de cuina tradicional amb un toc modern i personal, que sens dubte, els fa únics.

El valor més gran dels éssers humans és la seva capacitat de somiar. Tots tenim aquesta capacitat i només de nosaltres depèn que siguem capaços de convertir els somnis en realitat.

El Mirador de l'alba ha estat el somni compartir per tots els membres d'aquesta família i desitgem pugué gaudir-lo amb tots vosaltres.

Edifici Quadis Centre - carretera NII - km 643 - 1er pis - Cabrera de Mar

Tel.: 93 754 26 21
Mòbil: 606 614 612 whatsapp
Instagram: @el_mirador_de_lalba
https://www.facebook.com/El-Mirador-de-lAlba

Com arribar-hi?

RECEPTES DEL MIRADOR DE L'ALBA


AMANIDA DE BOLETS “El MIRADOR” 










Ingredients per a 4 persones:
 
  • Enciams variats 
  • Assortiment de bolets   
  • Pinyons
  • Daus de pa fregit
  • Tires de bacó fregit  
  • Vinagreta de mel

Ingredients per la vinagreta:

  •  1/4 Vinagre de Mòdena  
  • ¾ Oli d’oliva 
  • Sal  
  • Mel 

Elaboració:

Netegem els bolets, i els tallem petits
Tallem el pa a daus petits, els fregim i els reservem
Tallem el bacó a tires, el passem per la paella amb un raig d’oli fins que quedi ben dauradets i el reservem.
En el mateix oli, coem els bolets i reservem

Elaboració de la vinagreta:

Emulsionem el vinagre de Mòdena amb l’oli la sal i la mel al gust

EMPLATAR:

En el plat hi posem els enciams, afegim els bolets, el bacó i els pinyons amanim amb la vinagreta i en el moment de servir hi afegim el pa fregit.

BON PROFIT!


MIL FULLS DE CARBASSÓ I FORMATGE DE CABRA









Ingredients per a 4 persones:

  • 4 carbassons de l’Hort
  • 4 talls de formatge de cabra
  • Oli
  • Sal
 Per decorar:

  • Crema de vinagre de Mòdena
  • Ceba fregida deshidratada
Elaboració:

Netegem i tallem el carbassó en fines rodanxes, el salem i el marquem a la planxa
amb un rajolí d’oli i el reservem.

Tallem el formatge de cabra a rodanxes i el reservem.

Un cop preparats aquests dos ingredients, muntem el plat intercalant capes de
carbassó i formatge de cabra creant una torre de tres o cinc pisos o els que desitgem.

I per acabar, ho decorarem amb un toc de Crema de vinagre de Mòdena i ceba fregida
deshidratada pel damunt. I el plat ja està llest per servir.

BON PROFIT!



REMENAT DE PATATES I BOLETS


Ingredients per a 4 persones:

400g assortit de bolets
3 patates
8 ous
all i Julivert
Sal i oli

Preparació:
Temps estimat: 30 minuts

Primer de tot cal netejar el bolets i trossejar els més grans.
Seguidament, pelem les patates i les tallem mal tallades, les fregim i les reservem.
A una paella amb un rajolí d’oli hi saltagem els bolets.
Quan els bolets estiguin a mitja cocció hi afegim l’all i el julivert picats, i un polsim de sal.
Mentre els bolets s’acaben de coure, i afegim les patates
Batem els ous, hi afegim un polsim més de sal i un rajolí d’aigua. Aquesta mica d’aigua farà que el remenat quedi més flonjo.
Afegim els ous batuts a la paella i anem remenant, procurant que l’ou no s’enganxi ni formi trossos massa grans
Quan l’ou estigui completament cuit, retirem la paella del foc.
Per acompanyar el remenat podeu emprar uns bastonets salats, unes torradetes o, com he fet jo en aquest cas, podeu torrar vosaltres mateixos unes llesques de pa de motlle i partir-les en forma de triangles.

FARCELLETS DE L'AVI JOAN
(Dins les jornades Gastronomiques del Pèsol)










Ingredients per a 4 persones:
  • Panet de viena petit
  • Grapat de pèsols
  • Pernil salat a daus
  • Ous
  • Llet
  • Oli

Elaboració:

1) Bullim els pèsols i els reservem
2) Tallem el pernil a dauets petits
3) Separem la clara i la iema de l'ou
4) Fem un petit forat a dalt del panet, el buidem de la molla de pa,
5) Un com buit afegim el grapat de pèsols, el pernil, la iema de l'ou
6) Batim les clares d'ou a punt de neu, les posem per sobre com si fos un tap.
7) El remullem amb llet, mentres en una paella tenim l'oli calent.
8) Un cop l'oli esta calent hi afegim el panet, i el anem fregint amb l'oli fins que quedi daurat.
9) un cap daurat el traiem i el posem sobre paper de cuina.

10) apunt per menjar.


COMENTARI:

Es un plat senzill i molt bo.

Es un d'aquells plats que en feia la iaia, i queda en el record.

BON PROFIT!

PROVA'L ESTÀ BONISSIM!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Avui hem dinat amb vosaltres! Que bo que era tot! Us felicitem!

Publica un comentari a l'entrada