Menú Dijous 14 d'Abril de 2016
PRIMERS:
Amanida de cruixents (bacó,crostonets de pa, ceba cruixent
vinagreta)
Pebrots el piquillo farcits de brandada de
bacallà
Pèsols anisats amb pernil
Pastis fred de tonyina i cranc (pa de motlle, cranc, tonyina, ou dur)
Rigatoni (autèntica pasta italiana) amb salsa xampinyons i t
òfona
SEGONS:
Braó de porc rostit al forn
Sèpia a la planxa amb verdura
Hamburguesa de vedella amb maionesa de
mostassa
Croquetes de carn d'olla
Galta de porc al forn
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 6€)
POSTRES:
Iogurt de: fruites del bosc, natural, mango
Bracet de nata, pastis de préssec
Flam de : ou, cafè
Gelat de cookies, nata, fruites del bosc
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada