Menú Dilluns 18 d'Abril de 2016
PRIMERS:
Amanida amb anxoves i mozzarella, vinagreta
de mel
Albergínies farcides de carn
Espaguetis amb trompetes de la mort i bolets
Mongetes tendres saltejades amb alls tendres
Espàrrecs amb maionesa
SEGONS:
Bacallà fresc a la planxa amb guarnició
Costellam caramel·litzat al forn
Peus de porc amb gambes i orellanes
Bistec a la planxa amb guarnició
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 6€)
POSTRES:
Iogurt de: fruites del bosc, natural, mango
Bracet de nata, pastis de préssec
Flam de : ou, cafè
Gelat de nata, fruites del bosc
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada