Menú Dijous 21 d'Abril de 2016
PRIMERS:
Amanida amb tonyina, espàrrecs
Arròs saltejats amb verdures de l'horta
Sopa torrada "típica del Lluçanès" (caldo amb suc de vedella rostida)
Tallarines -al ajillo-
SEGONS:
Suprema de lluç a la planxa amb guarnició
Secret a la planxa
Escalopins de pollastre amb salsa de llimona
Broqueta de gall d'indi
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 6€)
POSTRES:
Amanida de fruites
Flam de baileys casolà, ou
Iogurt de: fruites del bosc, natural, mango
Bracet de nata, pastis de préssec, brownie
Gelat de nata, fruites del bosc
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita
el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada