Divendres 31 de Gener de
2020
PRIMERS
Amanida de formatges,
codony i pipes amb vinagreta de mel
Coliflor amb mongetes i
cansalada
Pebrots al piquillo farcits
de brandada de bacallà
Rigatone al pesto i
formatge
Crep de pernil dolç,
enciam, espàrrec, i blat de moro
Espàrrecs verds a
la planxa amb romesco (+4€)
Carpaccio de bou
amb encenalls de formatge sec (+4€)
SEGONS:
Calamars a la planxa amb guarnició
Galta de porc rostida al forn amb
patates
Entranya de vedella amb patates
Hamburguesa de vedella amb ceba
caramel·litzada
Rodo de gall d'indi rostit al forn
Timbal de vedella
amb formatge Idiazabal (+6€)
Entrecot de
vedella amb guarnició (+6€)
Cabrit arrebossat
amb guarnició (+6€)
OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que vulgueu
POSTRES
Pastis del dia, Iogurt amb
melmelada casolana fruites del bosc,mango
Gelat de vainilla i xoco,
torró
Fruita del temps
Flam d'ou i formatge
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12.00€ (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els
nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes
* Cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada