Dijous 30 de Gener de 2020
PRIMERS
Amanida Cèsar (pollastre,
pa torrat i vinagreta cèsar)
Llenties estofades de
l'àvia
Canelons de carn amb
beixamel de xampinyons
Arròs saltejat amb
verdureta
Pèsols amb pernil
Espàrrecs verds a
la planxa amb romesco (+4€)
Carpaccio de bou
amb encenalls de formatge sec (+4€)
SEGONS:
Salmó a la planxa amb guarnició
Galta de porc rostida al forn amb
patates
Contracuixa de pollastre a la
planxa
Entrecot de vedella a la planxa
Timbal de vedella
amb formatge Idiazabal (+6€)
Entrecot de
vedella amb guarnició (+6€)
Cabrit arrebossat
amb guarnició (+6€)
OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que vulgueu
POSTRES
Pastis del dia, Iogurt amb
melmelada casolana fruites del bosc,
gelat de vainilla i xoco,
torró
fruita del temps
Flam d'ou i formatge
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12.00€ (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada