Dimecres 29 de Gener de
2020
PRIMERS
Amanida el Mirador (pa torrat, bolets, beicon i ceba cruixent)
Pèsols amb pernil
Llenties estofades de
l'àvia
Pasta a la carbonara
Sopa d'all gratinada (sopa a la
castellana)
Pastís d'hivern (pa de motlle, samfaina, ou dur, beixamel de xampinyons)
Espàrrecs verds a
la planxa amb romesco (+4€)
Carpaccio de bou
amb encenalls de formatge sec (+4€)
SEGONS:
Xurrasco de vedella a la planxa amb
"ximixurri" casolà
Conill rostit al forn amb panses
Corball (corbina) a la planxa amb
guarnició
Cuixa de xai a la planxa amb
patates
Llom arrebossat amb patates
Cueta de rap a la marinera
Timbal de vedella
amb formatge Idiazabal (+6€)
Entrecot de
vedella amb guarnició (+6€)
Cabrit arrebossat
amb guarnició (+6€)
OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que vulgueu
POSTRES
Pastis del dia, Iogurt amb
melmelada casolana fruites del bosc,
gelat de vainilla i xoco,
torró
fruita del temps
Flam d'ou i formatge
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12.00€ (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada