Dimarts 5 de Novembre de
2019
PRIMERS
Amanida de fruits secs amb
vinagreta de mel
Patata i mongeta tendre
Crema de carbassa
Macarrons a la bolonyesa
Caneló d'espinacs, panses i
pinyons amb tomàquet dolç
SEGONS:
Galta de porc rostida amb cebetes
Fricandó amb bolets
Orada al forn amb patates
Graellada de carn
OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que vulgueu
ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+4€)
Entrecot de
vedella a la planxa amb guarnició (+6€)
Timbal de
vedella amb formatge Idiazabal (+6€)
Cabrit
arrebossat amb guarnició (+6€)
POSTRES
Pastis del dia, Iogurt amb
melmelada casolana fruites del bosc, pinya.. Sorbet de llimona.
Flam d'ou, formatge, cono
de: turró o vainilla i xoco, gelat de maduixa i xoco,fruita del temps
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12.00€ (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els
nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes
* Cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada