Dilluns 21 D'Octubre de
2019
PRIMERS
Amanida amb formatge fresc
i codony
Fideus a la cassola
Graellada de verdures amb
salsa romesco
Espinacs a la catalana
Crema de llegums amb
crostonets de pa
SEGONS:
Vedella amb bolets
Secret a la planxa amb patates
Llobarro a l forn amb un llit de
patates
Llàgrimes de pollastre arrebossat
Llom a la planxa amb salsa
roquefort
ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+4€)
Crep de
vieires i gambes amb salsa marinera (+4€)
Entrecot de
vedella a la planxa amb guarnició (+6€)
Timbal de
vedella amb formatge Idiazabal (+6€)
Cabrit
arrebossat amb guarnició (+6€)
POSTRES
Pastis browni i formatge, Pastis
de coco, Iogurt amb melmelada casolana fruites del bosc, pinya.. Sorbet de llimona.
Flam d'ou, cono de: turró o
vainilla i xoco, gelat de maduixa i xoco
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12.00€ (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els
nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes
* Cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada