Divendres 11 D'Octubre de
2019
PRIMERS
Amanida de formatges i ceba
cruixent amb vinagreta de mel
Sopa a la castellana (d'All)
Pebrots al piquillo farcits
de brandada de bacallà
Llenties estofades
Terrina de carbassó, beicon
gratinada
Pasta a la napolitana
(tonyina)
SEGONS:
Llenguado a la planxa amb verdura
Pollastre a la taronja
Xurrasco a la planxa amb patates
Galta de porc rostida al forn
Croquetes de carn d'olla
ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+4€)
Crep de
vieires i gambes amb salsa marinera (+4€)
Entrecot de
vedella a la planxa amb guarnició (+6€)
Timbal de
vedella amb formatge Idiazabal (+6€)
Cabrit
arrebossat amb guarnició (+6€)
POSTRES
Pastis del dia, Iogurt amb
melmelada casolana, fruites del bosc, mango, pinya.. Sorbet de llimona
Flam d'ou, cafè, Conos de
turro, vainilla i xoco
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada