Dimarts 17 de Setembre de
2019
PRIMERS
Amanida Cèsar (pollastre,
pa torrat i vinagreta cesar)
Amanida freda de llenties
amb tonyina
Rigatone al pesto amb
formatge
Vichyssoise amb crostonets
de pa
Remenat d'ous amb bolets,
patates i alls tendres
ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs verds a la planxa amb romesco (+4€)
Carpaccio de bou amb encenalls de parmesà (+4€)
Canelons casolans de rostit i foie amb salsa pedro ximenez
(+4€)
SEGONS:
Filet de sardienes a la planxa amb verdureta
Bistec a la planxa amb patates
Braó rostit al forn amb patates
Pinxitos amb guarnició
Calamars a la romana acompanyat
d'amanida
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa amb guarnició (+6€)
Timbal de vedella amb formatge Idiazabal (+6€)
Cuixa de xai confitada a baixa temperatura amb guarnició
(+6€)
POSTRES
Flam de baylies
Iogurt amb melmelada
casolana fruites del bosc, pinya
Pera al vi
Gelat de cafè, maduixa,
Pastis del dia
Pa , aigua o vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada