Dissabte 14 de Setembre de
2019
PRIMERS
Amanida de formatge de
cabra, fruits secs i vinagreta de mel
Canelons casolans de carn
rostida, foie amb salsa pedro Ximenez
Carpaccio casolà de peus de
porc amb vinagreta de fruits secs
Petxina de lluç i gambes
gratinada
Pebrots al piquillo farcits
de brandada de bacallà
SEGONS:
Entrecot a la planxa amb patates
Aranyita de vedella amb guarnició
Cuixes de gall d'indi amb panses i
pinyons
Braó rostit al forn i patates
Orada a la planxa amb verdureta
ALTRES OPCIONS:
Cuixa de xai rostida a baixa temperatura (+6€)
POSTRES
Peres al vi negre
Flam de mató i mel
Xurros de xocolata i nata
Iogurt amb melmelada
casolana fruites del bosc, pinya
Gelat crocant
Flam d'ou, cafè
Pa, vi de la casa amb gasosa o
aigua
20.00 € (iva
inclòs)
MENU
INFANTIL
Tallarines a la bolonyesa
Escalopa de vedella o llibret de llom amb patates
pa,beguda i postre 12.00
(iva inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada