Divendres 22 de Març de
2019
PRIMERS
Amanida amb maduixetes i
formatge de cabra
Espinacs a la catalana
Gratinat de carbassó,
formatge i mel
Remenat d'alls tendres i
gambes
Tallarines amb salsa
trompetes de la mort
ALTRES OPCIONS:
Pèsols del Maresme saltejats amb pernil (+4€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
SEGONS:
Xurrasco a la planxa amb
salsa ximixurri
Pollastre rostit al forn
amb patates
Llibrets de llom farcits de
ceba caramel·litzada i formatge cabra
Salmó a la planxa amb
verdureta
Botifarra esparracada amb
bolets i patates
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades casolanes
Pastis brownie
Flam d'ou
flam de cafè
Sorbet de mojito
Gelat de turró
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada