Dilluns 18 de Març de 2019
PRIMERS
Amanida amb tomàquet de cor
de bou i formatge
Patata i
mongeta tendre
Espaguetis
al napolitana (tomàquet
fregit, tonyina i pebrot verd, olives negres)
Humus de cigrons amb
bacallà
ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs verds de marge a la planxa amb salsa romesco
(+4€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
Pèsols del Maresme saltejats amb pernil (+4€)
SEGONS:
Orada al forn amb un llit
de patata
Peus de porc amb muselina
d'all
Xurrasco a la planxa amb
salsa ximixurri casolà
Broqueta de pollastre a la
planxa amb verdura
Crestes de tonyina al forn
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES
Macedònia natural
Iogurt amb melmelades
casolanes
Pastis del dia
Flam d'ou
flam de cafè
Sorbet de mojito
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada