Dissabte 16 de Març de 2019
PRIMERS
Amanida amb tomàquet cor de
bou i formatge
Coca de recapte amb
sardines
Raviolis de mascarpone i
bolets amb salsa tòfona
Pèsols del Maresme a la
menta
Assortit de croquetes (carn
d'olla, ànec i taronja, morcilla i formatge de cabra i espinacs)
SEGONS:
Xai a la planxa amb patates
de moniato
Llibrets de llom farcits de
formatge de cabra i ceba caramel·litzada
Peus de porc a la muselina
d'all
Orada al forn amb un llit de
patates
Melós de vedella amb
rovellons
POSTRES
Brownie amb gelat de nata
Pastisset de torro
Gelats
Iogurts
Flams
Pa , aigua,
vi de la casa o gasosa
18 € (iva
inclòs)
MENU INFANTIL:
Pasta amb tomàquet fregit
Pollastre arrebossat
Beguda, pa i postres
12€ (iva inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes * Cada plat s'elabora al
moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada