Dijous 14 de Març de 2019
PRIMERS
Amanida amb pinya, pernil i
vinagreta de mel
Espaguetis amb salsa de
trompetes de la mort
Arròs saltejat amb carxofes
i bacallà
Faves i pèsols
ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs verds a la planxa amb romesco (+4€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
SEGONS:
Secret a la planxa amb
patates
Cuixes de pollastre a la
taronja i cointreau
"Lacon" a la
gallega
Entrecot a la planxa amb
guarnició
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades
casolanes
flam de cafè
Gelat de vainilla i caramel
Pastis Red velvet
Sorbet de mojito
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada