Dilluns 25 de Març de 2019
PRIMERS
Amanida amb codony i
formatge
Pasta saltejada amb
xampinyons
Patata i mongeta tendre
Púding de lluç i porros
Crep de pernil dolç i
formatge
ALTRES OPCIONS:
Pèsols del Maresme saltejats amb pernil (+4€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
SEGONS:
Hamburguesa de vedella amb
ceba caramel·litzada
Salmó a la planxa amb
verdureta
Broqueta de pollastre amb
verdura i patates
Carn magre amb salsa
roquefort
OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que volgueu.
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades
casolanes
Pastis brownie
Flam d'ou
Sorbet de mojito
Gelat de turró
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada