Dimecres 27 de Març de 2019
PRIMERS
Amanida amb tonyina, ou
dur, i espàrrecs
Albergínia farcida de melós
de vedella gratinat
Faves a la catalana
Remenat d'ous amb alls
tendres, bolets i patates
Rigatone al pesto
Crema de carbassa
ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs verds a la planxa (+4€)
Pèsols del Maresme saltejats amb pernil (+4€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
SEGONS:
Boquerons frescos i fregidets
Secret a la planxa amb guarnició
Llibrets de llom arrebossats
Braó rostit al forn
Bistec a la planxa amb patates
Calamars a la romana
OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que volgueu.
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades
casolanes
Pastis brownie
Flam d'ou
Sorbet de mojito
Gelat de turró
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada