Divendres 29 de Març de
2019
PRIMERS
Amanida de formatge i pesto
amb tomàquet xerri
Carxofes saltejades amb
pernil
Vichyssoise (crema de porros)
Espaguetis a la carbonara
ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs verds a la planxa (+4€)
Pèsols del Maresme amb pernil (+4€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
SEGONS:
Llobarro fresc a la planxa amb
verdureta
Pit de pollastre amb salsa pebre
Secret a la planxa amb patates
Escalopa de vedella arrebossada
Assortiment de croquetes:
(formatge
cabra i espinacs, carn d'olla, morcilla, i ànec a la taronja)
OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que volgueu.
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades
casolanes (fruites del bosc, maduixa, mango, i pinya)
Pastis de mango
Flam d'ou
Sorbet de mojito
Gelat vainilla i caramel
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada