Dimecres 6 de Març de 2019
"Enterro de la Sardina "
PRIMERS
Amanida amb tonyina, ou dur
i espàrrecs
Pèsols del Maresme saltejats amb pernil
Gratinat d'albergínia,
formatge i mel
Sopa d'all (a la
castellana)
Macarrons a la bolonyesa
ALTRES OPCIONS:
Caneló de brandada de bacallà amb salsa piquillo (+4€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
SEGONS:
Entranya de vedella a la
planxa amb patates
Sardines fresques al forn amb all i julivert
Llonzes de gall d'indi a la
planxa amb patates
Rodonet de pollastre farcit
de pernil dolç formatge amb salsa de dàtils
Braó (codillo) rostit al forn amb guarnició
OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la
soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el
que volgueu.
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades
casolanes
Pastis de xocolata i crema
Flam d'ou
Sorbet de mojito
Cono de xocolata i vainilla
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada