Dimarts 5 de Març de 2019
PRIMERS
Amanida de salmó, formatge
i nous
Rigatone a la carbonara
Croquetes d'espinacs i
formatge de cabra
Remenat d'ous amb alls
tendres, espàrrecs de marge i gambes
Pèsols del maresme
saltejats amb pernil
ALTRES OPCIONS:
Caneló de brandada de bacallà amb salsa piquillo (+4€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
SEGONS:
Bistec a la planxa amb
patates
Lluç fresc a la planxa amb
verdureta
Presa de porc a la planxa
amb patates
Rodonet de pollastre farcit
de pernil dolç formatge amb salsa de dàtils
OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la
soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el
que volgueu.
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades
casolanes
Pastis de formatge amb
melmelada de maduixa casolana
Flam d'ou
Sorbet de mojito
Cono de xocolata i vainilla
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada