Dissabte 2 de Març de 2019
PRIMERS
Xatonada de carnaval (escarola, bacallà, ceba tendre, olives i
salsa xató)
Crep de salmó, crema de
formatge i iogurt
Fideuà acompanyat d'all i
oli
Carxofes saltejades amb
ibèric
Carpaccio de vedella amb
encenalls de parmesà
Lasanya de xampinyons amb
salsa bolets
SEGONS:
Xai a la planxa amb patates
de moniato
Sèpies a la planxa amb verdureta
Galta de porc rostida al
forn
Entrecot de vedella a la
planxa amb guarnició
Pularda cuinada a baixa temperatura
al forn
POSTRES
Pastis de formatge amb
melmelada casolana de maduixes
Pastis de poma i crema
Bunyols de quaresma
Gelat de nata i xocolata desfeta
Pa , aigua,
vi de la casa o gasosa
OPCIO VEGETERIÀ :
*HEURA (proteïna vegetal de la
soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el
que volgueu.
18 € (iva
inclòs)
MENU INFANTIL:
Macarrons a la bolonyesa
Hamburguesa a la planxa
Beguda, pa i postres
12€ (iva inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes * Cada plat s'elabora al
moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada