Dilluns 11 de Març de 2019
PRIMERS
Amanida de formatge "burrata"
i tomàquet
Faves a la catalana
Crema de verdures amb
crostonets de pa
Tallarines al roquefort i
nous
Espàrrecs amb maionesa
ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs verds a la planxa amb romesco (+4€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
SEGONS:
Gall d'indi a la planxa amb
patates
Marmitako de tonyina
Lagarto a la planxa amb
guarnició
Escalopa de vedella
arrebossada i patates
OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la
soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el
que volgueu.
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES
Crema catalana
Iogurt amb melmelades
casolanes
Flam d'ou
flam de cafè
Gelat de vainilla i caramel
Pastis de nata trufa i iema
Sorbet de mojito
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada