Dissabte 9 de Febrer de
2019
PRIMERS
Amanida amb formatge de
cabra i fruits secs
Crema de marisc (gambes, nècores,
i musclos)
Carpaccio casolà de peus de
porc amb vinagreta de panses
Tàrtar de tonyina amb tomàquet
Raviolis de bolets i
mascarpone amb salsa xampinyons
SEGONS:
Entrecot a la planxa amb
carxofes
Llata de vedella amb bolets
Sèpia a la planxa amb
verdureta
Cabrit arrebossat amb
patates
Tripa i morro
"Callos"
Braó "codillo"
rostit al forn amb codony
POSTRES
Carpaccio de pinya
caramel·litzat
Tiramisú
Coulant de xocolata
Flam d'ou o cafè
Pa , aigua,
vi de la casa o gasosa
OPCIO VEGETERIÀ :
HEURA (proteïna vegetal de la
soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el
que volgueu.
18 € (iva
inclòs)
MENU INFANTIL:
Pasta a la bolonyesa
Llibret de llom arrebossat amb
patates
Beguda, pa i postres
12€ (iva inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes * Cada plat s'elabora al
moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada