dijous 7 de Febrer de 2019
PRIMERS
Amanida "el
Mirador" (beicon, pa torrat, xampinyons i vinagreta mel)
Cuscús amb verdureta,
pollastre i curri
Macarrons a la bolonyesa
Pèsols saltejats amb pernil
Pebrot al piquillo farcits
de marisc i salsa piquillo
Pastis d'hivern (pa
de motlle, samfaina, ou dur i beixamel de bolets)
ALTRES OPCIONS:
Raviolis casolans de confit d'ànec i pera amb salsa ceps(+4€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
SEGONS:
Suprema de llobarro fresc a
la planxa amb verdura
Orada fresca al forn amb un
llit de verdura
Broqueta de pollastre i
verdura amb patates
Botifarra esparracada amb
ceba caramel·litzada i patates
Escalopa de vedella
arrebossada i patates de moniato
OPCIO VEGETERIÀ : Heura
La podem
acompanyar amb el que vulgueu. (com si fossin tires de
pollastre a l'ast.)
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (400gr) (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades
casolanes
Flam de cafè
Pastis de xocolata i nous
Cucurutxo de turro
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada