Dilluns 4 de Febrer de 2019
PRIMERS
Amanida Cèsar
Humus de cigronets amb
cansalada
Timbal d'escalivada i
formatge de cabra
Patata i mongeta tendre
Tallarines amb salsa
roquefort i nous
ALTRES OPCIONS:
Raviolis casolans de confit d'ànec i pera amb salsa ceps(+4€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
SEGONS:
Orada al forn amb un llit
de verdureta
Llonzes de gall d'indi a la
planxa
Carn magra amb samfaina
Xurrasco a la planxa acompanyat
de salsa ximixurri
Costellam de porc al forn
OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la
soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el
que volgueu.
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (400gr) (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades
casolanes
Flam de cafè
Flam d'ou
Gelat
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada