Dilluns 11 de Febrer de
2019
PRIMERS
Amanida Cèsar (enciam,
pollastre, pa torrat i vinagreta cesar)
Trinxat de patata i col amb
cansalada
Espaguetis amb formatge de
cabra i nous
Terrina gratinada amb albergínia
i bacallà
Sopa d'all (a la
castellana)
ALTRES OPCIONS:
Raviolis casolans de confit d'ànec i pera amb salsa ceps(+4€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
SEGONS:
Vedella amb bolets
Pinxitos a la planxa amb
patates
Filet de lluç a la romana i
verdureta
Pollastre arrebossat amb
patates
Pluma a la planxa amb
guarnició
OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la
soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el
que volgueu.
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (400gr) (+6€)
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades
casolanes
Taronja amb sucre
Flam de cafè
Flam d'ou
Gelat
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada