Dilluns 17 de Desembre de 2018
PRIMERS
Amanida amb carpaccio de
peus de porc i vinagreta de mel
Crema de carbassa
Pasta ala carbonara
Púding d'alls tendres i
gambes
Espàrrecs blancs amb
tonyina
ALTRES OPCIONS:
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
SEGONS:
Bistec a la planxa amb
guarnició
Llom rostit al forn amb
sucre more i mostassa
Filet de Lluç a la planxa
amb verdureta
Rodonet de pernil dolç i
formatge arrebossat
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (400gr) (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades
casolanes (fruites del bosc, mango, raïm, maduixes)
Flam de ou
Pastis de turró, nutela
Gelat
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada