Divendres 14 de Desembre de
2018
PRIMERS
Amanida amb dàtils i pernil
dolç
Remenat d'ous amb alls
tendres, gambes
Pèsols saltejats amb pernil
Pasta al pesto
ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs amb salsa romesco (+4€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
SEGONS:
Entranya de vedella a la planxa
amb guarnició
Bacallà a la planxa amb
verdureta
Mandonguilles a l'ametlla
Llom arrebossat amb
guarnició
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella amb
guarnició (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades
casolanes (fruites del bosc, mango, raïm, maduixes)
Flam de cafè, ou
Pastis de llimona, nutela
Gelat
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada