Dijous 20 de Desembre de 2018
PRIMERS
Amanida amb formatge brie i
fruits secs i vinagreta de mel
Crep de xampinyons, beicon
i formatge manxec
Pasta a la napolitana
Faves a la catalana
ALTRES OPCIONS:
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+4€)
SEGONS:
Entrecot a la planxa amb
guarnició
Galta de porc rostida al
forn
Llobarro a la planxa amb
verdura
Pularda (dona del pollastre) confitada a baixa temperatura amb
compota de poma
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (400gr) (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades
casolanes (fruites del bosc, mango, raïm, maduixes)
Flam de ou
Pastis del dia
Gelat
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada