Divendres 21 de Desembre de
2018
PRIMERS
Amanida Cèsar (pollastre,
pa torrat, i vinagreta d'anxova)
Pebrots al piquillo farcits
de brandada de bacallà
Pasta amb salsa formatges i
nous
Patates d'Olot
ALTRES OPCIONS:
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+4€)
SEGONS:
Bistec a la planxa amb
guarnició
Cuixes de pollastre
rostides al forn
Botifarra esparracada amb
bolets i patates
Sèpia a la planxa amb
verdureta
Estofat de vedella amb
patates
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (400gr) (+6€)
Cabrit arrebossat amb
guarnició (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades
casolanes
Flam de ou
Pastis del dia (turró)
Gelat
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada