Divendres 9 de Novembre de
2018
PRIMERS
Amanida amb tonyina, ou
dur, espàrrecs
Escudella barrejada
Rigatone al pesto
Pebrot al piquillo farcit
de brandada de bacallà
Crep d'espinacs i formatge
fresc gratinat
Full de formatge de cabra
amb melmelada de pebrot
OPCIÓ VEGETARIÀ: Pasta o amanida saltejada amb heura
(Proteïna vegetal de soja amb un toc d'espècies)
ALTRES OPCIONS:
Raviolis de confit d'ànec i pera amb salsa tòfona (+4€)
Espàrrecs verds amb romesco (+4€)
SEGONS:
Pit de pollastre a la
planxa amb salsa pebre
Escalopa de vedella
arrebossada
Secret ibèric a la planxa
Calamars a la planxa amb
verdures
Rodo de gall d'indi rostit
al forn
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (400gr) (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt de fruites del bosc,
Flam d'ou o de formatge
Sorbet de llimona
Cono de turró o vainilla i
xocolata
Pastis de xocolata i
taronja
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada