Dissabte 10 de Novembre de
2018
PRIMERS
Amanida amb formatge brie,
mango i fruits secs
Timbal d'escalivada i
seitons
Pasta italiana amb
trompetes de la mort
Crep d'espincas, panses,
pinyons i formatge fresc
Ous estrellats amb pernil i
patates
SEGONS:
Brownie de bou i bolets
rostit
Cabrit arrebossat amb
guarnició
Llaminera amb salsa pebre
Gambes a la planxa
Tripa i moro
"Callos"
POSTRES
Coulant de xocolata
Sorbet de mandarina
Pastis de formatge i
fruites del bosc
Pastis de xocolata i
taronja
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
18.00 € (iva
inclòs)
MENU INFANTIL:
Pasta a la bolonyesa
Pollastre arrebossat amb
patates
Beguda, pa i postres
12€ (iva inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada