Dilluns 5 de Novembre de
2018
PRIMERS
Amanida amb
alvocat i gambes
Pasta italiana
ala napolitana
Timbal
d'escalivada
Llenties
estofades
Rotllet de
pernil dolç i espàrrecs amb maionesa
Vegetarians: Heura (proteïna
vegetal de soja amb un toc d'espècies.)
ALTRES OPCIONS:
Raviolis de confit d'ànec i pera amb salsa tòfona (+4€)
Espàrrecs amb romesco (+4€)
SEGONS:
Lagarto a la planxa amb guarnició
Bistec a la planxa amb
patates
Salmó planxa amb verdueta
Rodonet de pollastre farcit
rostit al forn amb prunes
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (400gr) (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt de fruites del bosc,
Flam d'ou
Ametllat
Cono de turró
Taronja amb sucre
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada