Dimarts 13 de Novembre de
2018
PRIMERS
Amanida amb
formatge de cabra, fruit secs
Macarrons a la
bolonyesa
Espinacs a la
catalana
Humus de
cigrons amb heura (proteïna vegetal de la soja)
ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs amb romesco (+4€)
Caneló de brandada de bacallà amb salsa piquillo (+4€)
SEGONS:
Xurrasco a la planxa amb
guarnició
Bacallà fresc a la planxa
amb verdureta
Lagarto "cordó del filet" a la planxa amb patates
Pollastre arrebossat amb
patates
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (400gr) (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades de la
casa (fruites del bosc, mango, raïm)
Flam d'ou
Ametllat
Cono de turró
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada