Dilluns 19 de Novembre de
2018
PRIMERS
Amanida de taronja i
magrana
Patata i mongeta tendre
Escudella barrejada
Full de cabra i pebrots
confitats
Pebrot al piquillo brandada
de bacallà
ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs verds a la planxa (+4€)
SEGONS:
Bacallà amb panses
Bistec a la planxa
Llom arrebossat amb patates
Llonzes de gall d'indi a la
planxa amb guarnició
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (400gr) (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt de fruites del bosc,
Flam d'ou
Ametllat
Gelat de turró
Pastis
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada