Dimecres 28 de Novembre de
2018
PRIMERS
Amanida de tardor, magrana,
taronja
Llenties amb verdures
Sopa d'all (a la castellana)
Galets a la marinera
Canelons de carn gratinats
ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs verds a la planxa (+4€)
Carpaccio de peus de porc amb vinagreta de panses (+4€)
SEGONS:
Mollera a la planxa amb
verdureta
Entranya de vedella a la
planxa
Botifarra esparracada amb
bolets i patates
"Flamenquines" (pernil
dolç i formatge arrebossat)
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (400gr) (+6€)
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
POSTRES
Iogurt de melmelada de
maduixa
Sorbet de llimona
Cono de vainilla i xoco
Pastis del dia
Fruita
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada