Dimarts 4 de Desembre de
2018
PRIMERS
Amanida amb tonyina,
magrana amb vinagreta de maduixa
Coliflor amb mongetes i
cansalada
vichyssoise (crema de porros i poma)
Canelons de carn amb
beixamel de ceps
Remenat d'ous amb "xistorra"
i patates
ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs amb salsa romesco (+4€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
SEGONS:
Secret a la planxa amb
guarnició
Corball salvatge a la
planxa amb verdureta
Llom amb sucre morè i
mostassa amb patates
Llàgrimes de pollastre
arrebossades
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (400gr) (+6€)
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades
casolanes (fruites del bosc, mango, raïm, maduixes)
Flam de cafè, ou
Pastis de llimona
Gelat
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada