Dimecres 7 de Novembre de
2018
PRIMERS
Amanida Cèsar (pollastre,
pa torrat, vinagreta d'anxova)
Pèsols saltejats amb pernil
Crema de ceps amb
crostonets de pa
Full de formatge de cabra
Espaguetis a la carbonara
OPCIÓ VEGETARIÀ: Pasta o pèsols saltejats amb heura
(Proteïna vegetal de soja amb un toc d'espècies en pa de Viena)
ALTRES OPCIONS:
Raviolis de confit d'ànec i pera amb salsa tòfona (+4€)
Espàrrecs verds amb romesco (+4€)
SEGONS:
Botifarra esparracada amb
bolets, patates i ceba caramel·litzada
Orada a la planxa amb
verdures
Llibret de llom arrebossat
amb patates
Entrecot de vedella (150gr)
amb guarnició
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (400gr) (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt de fruites del bosc,
Flam d'ou o de formatge
Ametllat
Cono de turró o vainilla i
xocolata
Pastis de formatge i nabius
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada