Divendres 19 d' Octubre de 2018
PRIMERS:
Amanida de Cruixents
Espirals amb salsa
gorgonzola i nous
Xampinyons farcits de pernil
i formatge
Espinacs a la catalana
Pebrot al piquillo farcit de
brandada de bacallà
Altres opcions:
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
Crep d'espinacs, ricota, bacó amb tomàquet dolç (+4€)
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+4€)
SEGONS:
Lluç a la planxa amb verdureta
Bistec de vedella amb patates
Calamars a la planxa
Rodonet de pollastre farcit
de pernil dolç i formatge
Galta de porc
Altres opcions:
Costelles i mitjanes de xai (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (350grs) (+6€)
POSTRES:
Iogurt amb melmelades de la
casa
Sorbet de llimona
Pera, mandarina
Cono de xocolata i vainilla
Pastis formatge i melmelada
Pa , aigua, vi de la casa o gasosa
12.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i
per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada