Dijous 18 d' Octubre de 2018
PRIMERS:
Amanida verda
Pebrots al piquillo farcits
de brandada de bacallà
Patates d'Olot
Tallarines a la marinera
Pèsols saltejats amb pernil
Altres opcions:
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
Crep d'espinacs, ricota, bacó amb tomàquet dolç (+4€)
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+4€)
SEGONS:
Salmó a la planxa amb verdureta
Hamburguesa de vedella amb
ceba caramel·litzada
Rodo de gall d'indi rostit
al forn
Secret Ibèric a la planxa
Llom arrebossat amb
guarnició
Altres opcions:
Costelles i mitjanes de xai (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (350grs) (+6€)
POSTRES:
Iogurt amb melmelades de la
casa
Sorbet de llimona
Meló, pera
Cono de xocolata i vainilla
Pastis del dia
Pa , aigua, vi de la casa o gasosa
12.00 € (iva
inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada