Dimecres 17 d' Octubre de 2018
PRIMERS:
Faves a la catalana
Amanida Cèsar (pa
torrat, pollastre anxoves)
Tallarines a la carbonara
Albergínies farcides de melós
de vedella i gratinades
Humus de cigrons amb
bacallà
Altres opcions:
Carpaccio de vedella amb permesà (+4€)
Crep d'espinacs, ricota, bacó amb tomàquet dolç (+4€)
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+4€)
SEGONS:
Tonyina a la planxa amb verdureta
Entranya de vedella amb
guarnició
Llaminera amb salsa pebre
Pollastre arrebossat amb
patates
Mandonguilles amb pèsols
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (350grs) (+6€)
POSTRES:
Iogurt amb melmelades de la
casa
Sorbet de llimona
Meló, pera
Cono de xocolata i vainilla
Pastis del dia
Pa , aigua, vi de la casa o gasosa
12.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i
per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada