Dimarts 16 d' Octubre de 2018
PRIMERS:
Cabdells amb tonyina i
anxoves
Crema de carbassa
Macarrons de l'àvia
Remenat d'ous amb alls
tendres, gambes
Mongetes seques amb ceps i
pernil
Altres opcions:
Caneló de brandada de bacallà amb salsa piquillo (+4€)
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+4€)
SEGONS:
Llobarro a la planxa amb verdureta
Xai a la planxa amb patates
Bistec amb guarnició
Llom arrebossat amb patates
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (350grs) (+6€)
POSTRES:
Iogurt amb melmelades de la
casa
Sorbet de llimona
Meló, pera
Cono de xocolata i vainilla
Pastis
Pa , aigua, vi de la casa o gasosa
12.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per
tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada