Dissabte 20 d'Octubre de
2018
PRIMERS
Raviolis casolans de confit
d'ànec i pera amb salsa tòfona
Amanida de tardor, magrana i
formatge de cabra ,
Remenat d'ous amb gírgoles i
pernil
Caneló de brandada de
bacallà i pebrot al piquillo
Espàrrecs verds a la planxa
amb salsa romesco
SEGONS:
Xai a la planxa amb
guarnició
Costella de vedella cuinada
a baixa temperatura al forn
Llaminera amb salsa ceps
Gambes a la planxa
POSTRES
Coulant de xocolata
Sorbet de mandarina
Gelat de nata
Mousse de xoco
Iogurt de fruites del bosc
casolà
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
18.00 € (iva
inclòs)
MENU INFANTIL:
Pasta a la bolonyesa
Lom arrebossat amb patates
Beguda, pa i postres
12€ (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada