Dimarts 2 d' Octubre de 2018
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats
amb formatge manxec i vinagreta de maduixes
Vichyssoise (crema
de porros)
Amanida de pasta amb salsa
rosa
Empedrat de mongetes i
bacallà
Remenat d'ous amb alls
tendres, gambes i espàrrecs
Altres opcions:
Carpaccio de vedella amb encenalls parmesà (+4€)
Caneló de brandada de bacallà amb salsa piquillo (+4€)
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+4€)
SEGONS:
Filet de rosada la planxa
amb verdures
Braó (codillo) de porc rostit al forn
Escalopa de vedella
arrebossada
Llonzes (chuletas)
de porc
amb salsa pebre
Cuixa de Gall d'indi (pavo) rostida al forn
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Timbal de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (350grs) (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Lioneses de nata
Flam d'ou, natillas
Iogurt amb melmelades de la
casa
ametllat
Pa , aigua, vi de la casa o gasosa
12.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i
per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada