Dimecres 3 d' Octubre de 2018
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb
tonyina, ou dur, espàrrecs
Carbassons farcits de carn
i carbassó gratinats
Espaguetis a la carbonara
Espinacs a la catalana
Humus de cigrons amb
bacallà i torrades
Altres opcions:
Carpaccio de vedella amb encenalls parmesà (+4€)
Caneló de brandada de bacallà amb salsa piquillo (+4€)
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+4€)
SEGONS:
Salmó la planxa amb
verdures
Galta de porc rostida al
forn
Llibret de llom arrebossat
Contra cuixa de pollastre a
la planxa amb salsa pebre opcional
Entranya de vedella a la
planxa
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Timbal de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (350grs) (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Flam d'ou, natillas
Iogurt amb melmelades de la
casa
ametllat
Pa , aigua, vi de la casa o gasosa
12.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i
per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada