Divendres 28 de setembre de 2018
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb
formatge de cabra i fruits secs
Pebrot al piquillo farcits
de brandada de bacallà
Crema de meló amb pernil
Patates emmascarades i
botifarra negre
Espaguetis a la marinera
Altres Opcions
Carpaccio de vedella amb encenalls parmesà (+4€)
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Mussaca grega
Calamars a la planxa amb
verdures
Bistec a la planxa
Botifarra esparracada amb
bolets i ceba caramel·litzada
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (350grs) (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Flam d'ou
Iogurt de fruites bosc
Gelat, ametllat
Pa , aigua, vi de la casa o gasosa
12.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i
per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada