Divendres 21 de setembre de 2018
PRIMERS:
Cabdells amb tonyina
Sopa freda de tomàquet amb
oli d'alfàbrega
Macarrons de l'àvia
empedrat de llenties i
bacallà
Patates emmascarades amb
bull negre
Altres opcions:
Carpaccio de vedella amb encenalls parmesà (+4€)
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Suprema de salmó a la
planxa amb verdures
Entranya vedella a la
planxa
Galta de porc rostida al
forn
Broqueta de vedella a la
planxa
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (350grs) (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Iogurt de fruites bosc
Gelat
Raïm negre de la collita de
casa
Pa , aigua, vi de la casa o gasosa
12.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i
per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada