Dijous 20 de setembre de 2018
PRIMERS:
Amanida verda
Fideuà amb all i oli
Pèsols saltejats amb pernil
Sopa freda de tomàquet amb
oli d'alfàbrega
Pastis d'estiu (pa
motlle, enciam, cranc, tonyina, blat de moro i maionesa)
Altres opcions:
Carpaccio de vedella amb encenalls parmesà (+4€)
SEGONS:
Suprema de mero fresc a la
planxa amb verdures
Bistec de vedella a la
planxa
Rodo de pollastre farcit de
pernil dolç i formatge rostit al forn
Pluma a la planxa amb
guarnició
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (350grs) (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Iogurt de fruites bosc
Gelat
Raïm negre de la collita de
casa
Pa , aigua, vi de la casa o gasosa
12.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i
per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada